Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Warzywa w miodzie i winie"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Włoszczyznę (oprócz marchewki i pietruszki)i warzywa obierz, umyj. Skrop je olejem, oprósz ziołami, przypraw solą i pieprzem. Ułóż na blasze.
Na patelni rozgrzej masło, włóż marchewki i pietruszki, podsmaż. Dodaj miód i wino, duś chwilę. Układaj na blasze z pozostałymi warzywami.
Piecz w piekarniku nagrzanym do temperatury 200°C przez około 20 minut. Warzywa podawaj z zimnymi sosami na bazie jogurtu.Źródło: Dobry Tydzień