Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Warzywa z dipami po 3. roku"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9427
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 229
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 510
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9427
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 229
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 510
Składniki
Warzywa starannie umyj, marchewki i ogórki obierz ze skórki. 2. Pokrój warzywa w dość długie słupki, by dzieci mogły je swobodnie trzymać w ręku i zanurzyć w sosie. 3. Aby przygotować sosy, do jednej miseczki wlej jogurt z łyżką majonezu. Dodaj kilka kropel soku z cytryny i posiekany koperek. W drugiej miseczce do jogurtu i majonezu dodaj szczypiorek oraz odrobinę koncentratu pomidorowego. 4. Sosy podaj w miseczkach, a tuż obok, na płaskich talerzykach ułóż warzywa. bułeczkę z masłem i plasterkiem pomidora bez skórki. 5. Danie serwuj natychmiast po przyrządzeniu.Źródło: Mam dziecko