Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Warzywa z grilla po 1. roku"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 109
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1916
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 109
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1916
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
Umyj warzywa. Paprykę oczyść z pestek i pokrój wzdłuż na paski. Pomidory ponacinaj na krzyż. Cebulę pokrój w grube plastry.
Bakłażany pokrój w krążki i posyp solą. Odłóż na 10 minut i osusz papierowym ręcznikiem.
Cukinie pokrój na grube plastry. Skrop warzywa oliwą, posyp przyprawami.
Grilluj na tacce przez około 10 minut. 5. Podawaj z opieczonym chlebem lub bułką.Źródło: Mam dziecko