Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Warzywne leczo z nutą rozmarynu"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 7
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 79
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 92
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 7
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 79
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 92
Składniki
Kaszę sparz i osącz. Papryki pokrój w paski, cukinię na nieduże cząstki, cebulę posiekaj.
Na połowie oleju przesmaż cebulę i kaszę. Zalej 2 szklankami wody, piecz 25 minut w 180 st. C. Na oleju podsmaż czosnek i warzywa, dopraw sosem sojowym, solą, pieprzem i rozmarynem. Podawaj z kaszą.
RADA: Leczo możesz urozmaicić, dodając pieczarki.Źródło: Olivia