Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Warzywny kociołek"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 782
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 165
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 610
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 782
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 165
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 610
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Czosnek oraz cebulę posiekaj i zeszklij na oleju.
Pomidory sparz, obierz, pokrój na ćwiartki i włóż do rondla.
Dodaj ugotowaną fasolkę, posiekaną natkę i szczypiorek.
Całość przypraw i gotuj około 20 minut. Na wierzchu gotowej potrawy rozłóż upieczone wcześniej ziemniaki i posyp natką.
Czas: 80 min. 1 porcja = 250 kcal.Źródło: Kurier TV