Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 41
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 274
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 41
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 274
Składniki
Jaja ubić z cukrem,starannie wymieszać z mąką,proszek i sode.Nadal mieszając cienkim strumykiem wlać olej.Gładkie ciasto dokładnie wymieszać z posiekanymi orzechami i jabłka pociente w małe kawałki,i wymieszać. Przełożyć do natłuszczonej i posypanej bułką tartą formy i wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 200 C i piec ok 50 minut.