Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wytrawna sałatka z grejpfrutem"
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1664
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 26
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1576
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1664
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 26
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1576
Składniki
Roszponkę płuczę, osuszam. Grejpfrut dokładnie obieram z błon i skórek. Miąższ kroję na cząstki.
Roszponkę i grejpfruta mieszam w salaterce, posypuję grubo pokrojonymi orzechami. sosu mieszam i polewam sałatkę.
15 min • Porcja ok. 100 kcal • Koszt porcji ok. 2,50 gr • Przepis na 1-2 porcje.
Polecam osobom dbającym o zdrowie i figurę, sałatka ma tylko 3 .Źródło: Kobieta i życie