Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekana cukinia"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7768
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 173
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 387
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7768
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 173
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 387
Składniki
Cukinie obierz ze skórki, podziel na pół, wydrąż pestki. Pokrój na 4 części. Zagotuj rondel lekko osolonej wody, włóż cukinie, gotuj 5 minut. Odcedź, ułóż w formie, skrop oliwą lub posmaruj masłem. Czosnek przeciśnij przez praskę. Dodaj koperek, bułkę tartą, wymieszaj, przypraw. Ułóż na cukinii. Piecz ok. 20 minut w 180°C.
Czas przygotowania: 40 min,ilość porcji: 6, cena za porcję: 1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie