Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekany camembert z figami i miodem"
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Składniki
Sery przekrój w poprzek i połóż na blasze rozkrojoną powierzchnią w górę. Orzeszki piniowe i nasiona słonecznika upraż na sucho. Oczyszczone figi i truskawki pokrój na ćwiartki. Sery posyp prażonymi nasionami, poukładaj na nich truskawki i figi, a na koniec zalej miodem.
Zapiecz w rozgrzanym piekarniku, aż ser zacznie się rozpuszczać. Brokuły podziel na małe różyczki, podgotuj krótko w posolonym wrzątku i odcedź. Z sałaty i brokułów uformuj na talerzach gniazdka, do środka włóż zapieczony ser.Źródło: Na żywo