Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5739
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 130
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 296
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5739
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 130
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 296
Składniki
jajka ubić z cukrem dodać mąkę i proszek cały czas mieszając dodać olej i oranżadę,ciasto podzielić na 2 części, do jednej dodać 2 łyżki kakao a do drugiej 2 łyżki mąki,ciasto wlewać do formy naprzemiennie (3 łyżki jasnego ciasta i ciemnego.piec ok 45 minut w temp.180 stopni