Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ziemniaczki po diabelsku"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1004
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 173
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1004
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 173
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Przepis przysłała Martyna Kuźma z Węgrowa
Ziemniaki obierz, umyj. Włóż do osolonego wrzątku, gotuj 15 min. Osącz, ostudź. Cebule obierz, pokrój w drobną kostkę.
Masło rozgrzej na patelni. Włóż ziemniaki i cebule, posyp pieprzem, chili, solą i curry, wymieszaj. Smaż na malutkim ogniu, co chwila mieszając. Podawaj posypane posiekaną natką lub koperkiem.Źródło: Chwila dla Ciebie