Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ziemniaki nadziewane farszem rybnym"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Ziemniaki zalej wodą i ugotuj na pół miękko. Posól je pod koniec gotowania. Zimne, obierz i przekrój na pół. Wydrąż środki
Pokrojone pieczarki podsmaż z cebulą na maśle. Rybę rozdrobnij widelcem, dodaj do ostudzonych grzybów, przypraw farsz.
Nałóż do miseczek ziemniaczanych. Piecz około 20 min. Podaj udekorowane koperkiem.
Porcje 2. 65 min. Cena 1,90 zł. Kalorie: 220 kcal.
<strong>Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Takie jest życie