Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ziemniaki z cukinią, porem i jabłkiem"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2102
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 951
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 198
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20956
Polecam.
Odsłon: 470
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2102
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 951
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 198
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20956
Polecam.
Odsłon: 470
Składniki
Ziemniaki obierz, umyj, gotuj 15 minut w posolonym wrzątku. Paprykę, cukinię, por oraz jabłko oczyść. Cebulę obierz. Paprykę, por, cebulę oraz jabłko potnij na kawałki, a cukinię oraz kiełbasę w grubsze plasterki.
Ziemniaki dokładnie odcedź, razem z pozostałymi warzywami, kiełbasą i jabłkiem ponabijaj na na długie patyczki.
Szaszłyki oprósz majerankiem, solą oraz białym pieprzem. Zrumień na rozgrzanym oleju.
Natkę opłucz, oderwij listki. Zmiksuj je razem z orzechami i oliwą. Przypraw do smaku. Szaszłyki podawaj z pietruszkowym pesto.Źródło: Naj