Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ziołowe griczotto"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 35
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 222
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 305
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 35
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 222
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 305
Składniki
Kaszę gryczaną ugotuj w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu.
Umytą cukinię pokrój w grube półplasterki, paprykę zaś w niewielką kostkę.
Ząbki czosnku przeciśnij przez praskę, po czym rozetrzyj z papryką, oregano, solą, pieprzem i połącz z olejem.
Przygotowaną mieszanką polej warzywa i podsmaż je na patelni grillowej. Pod koniec wsyp kaszę i dodaj tymianek.
Rozłóż danie na talerze. Posyp je startą mozzarellę i udekoruj listkami bazylii.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 280Źródło: Super TV