Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Złociste ziemniaczki"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 207
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8942
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 145
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 293
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 207
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8942
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 145
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 293
Składniki
Ziemniaki wyszoruj szczoteczką, opłucz pod bieżącą wodą i osusz. W zależności od potrzeb pokrój je na połówki, ćwiartki lub w grube plastry. Małe ziemniaczki zostaw w całości. Skrop je sokiem z cytryny, oliwą, oprósz solą, pieprzem i posyp połową ziół (resztą posypiesz już po upieczeniu). Potrząśnij blachą, aby wszystkie dokładnie oblepiły ziemniaki. Piecz około 45 minut w piekarniku nagrzanym do 200°C.Źródło: Kobieta i życie