Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa fasolowa po 2. roku"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 235
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 68
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 235
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 68
Składniki
Włoszczyznę i ziemniaki dokładnie oczyść, obierz oraz opłucz pod bieżącą wodą. Następnie pokrój warzywa w drobną kostkę.
Z fasolki szparagowej odetnij twarde końce i usuń włókna. Pokrój ją na drobne kawałki.
Wszystkie warzywa włóż do garnka i zalej wrzątkiem. Następnie gotuj aż do miękkości.
Gdy wywar z warzyw będzie gotowy, dodaj śmietanę i wymieszaj zupkę.
Posyp zupkę drobno posiekanym koperkiem.Źródło: Mam dziecko