Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa-krem rybny"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
Przepis przysłała Anna Góralska z Jabłonowa
Bulion warzywny zagotuj. Dodaj listki laurowe, posyp solą. Ziemniaki i marchewki obierz, umyj, pokrój w kostkę. Dodaj do bulionu, posyp curry, gotuj 15 min.
Filety rybne umyj, pokrój na kawałki. Dodaj do zupy, gotuj jeszcze 15 minut. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę. Dodaj do zupy, wymieszaj. Wlej śmietanę, połącz.
Cebulę obierz, pokrój w kostkę, zeszklij na oleju. Dodaj do zupy. Całość zmiksuj. Przypraw do smaku.Źródło: Chwila dla Ciebie