Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zostały Ci gotowane brokuły z obiadu? - mozesz zrobić świetny dip, sos do sałatek, ryżu, makaronu, mięsa
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 58
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 71
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 77
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1133
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 264
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 58
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 71
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 77
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1133
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 264
Składniki
Składniki wrzucić do wysokiego naczynia i zblendować. Podawać od razu - najlepiej smakuje świeży :)) Do potraw łagodnych dla podkręcenia smaku, dodaję ostry tajmy składnik polecam chilli, ostrą papryę lub pieprz cayenne a może i zwykły czarny :) Do potraw ostrych, dla złagodzenia smaku, dodaję łagodny tajny składnik, jak łyżka jogurtu naturalnego.