Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia jest niezwykle zdrowym warzywem bogatym w cenne minerały i witaminy, warto podkręcić jej smak.
kuchenka gazowa/ grill
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1986
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2723
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 719
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1986
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2723
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 719
Składniki
Niestety trzeba pobrudzić kuchenkę i opalić dynię na ogniu- po prostu położyć ją na palnik i przekładać, aż się cała w każdym miejscu zwęgli. Spaleniznę potem najłatwiej zdjąć łyżką.
Teraz wystarczą już tradycyjne dodatki, a całość trzeba rozgnieść widelcem. Ma być bardzo wyraziste, czosnkowo/ chili, kwaskowe i doprawione solą.
Smacznego :)