Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młody bób oprócz tego, że jest smaczny jest źródłem cennych: potasu i witaminy A.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 610
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 156
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 168
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 610
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 156
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 168
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Składniki
Bób wyłuskałam i wrzuciłam na wrzątek. Bedzie dobry po około 15- 20 minutach w zależności jak dojrzałe były ziarna. bób po przekrojeniu nie powinien być białawy wewnątrz.
Najlepiej smakuje podany na ciepło, wyjęty z łupiny i posypany odrobiną soli. W sezonie wszyscy się nim zajadają. Smacznego :)