Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty do wykonania sos, który świetnie pasuje do grillowanych mięs. Na pewno zrobicie nim wrażenie na gościach. Polecam.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 586
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 136
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 144
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 103
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22740
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 586
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 136
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 144
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 103
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22740
Składniki
Miętę drobno siekamy. Przekładamy do moździerza. Dodajemy sól, pieprz i szczyptę cukru. Ucieramy. Do roztartej mięty dodajemy kilka kropli octu winnego i kilka łyżek oliwy z oliwek. Mieszamy i przekładamy do miseczki. Podajemy.