Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste danie łączy w sobie pyszne gotowane brokuły z chrupiącą złotą bułką tarta. Jest to szybki i smaczny dodatek do naszych potraw, czasami łatwe przepisy są najlepsze.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
W garnku gotujemy wodę z solą i cukrem. Do gotującej się wody wrzucamy brokuła podzielonego na różyczki. Gotujemy go około 5-8 minut. Ugotowanego odcedzamy.
W miedzy czasie na patelni roztapiamy masło, do którego dodajemy bułkę tartą.
Bułkę smażymy około 3-5 minut, cały czas mieszając, aby stała się chrupiąca i nabrało złotego koloru.
Przecedzony brokuł przekładamy na talerz.
Obsypujemy go usmażoną bułka tarta. Podajemy na gorący. Smacznego !!!
;-D
;-)))