Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki cukier możemy wykorzystać do owoców, deserów, dekoracji ciast. Standardowo do Mojito, ja osobiście bardzo lubię aromatyzować nim kawę.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 226
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 226
Składniki
Listki mięty dokładnie oczyszczamy pędzelkiem lub delikatnie palcami. Cukier miksujemy z miętą, rozsypujemy na papierze i zostawiamy na dobę do wysuszenia. Przechowujemy w słoiczku.