Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten twarożek nazwałam czeskim, bo podawany jest w moje ulubionej czeskiej restauracji:). Pojawia się tam w formie czekadełka, razem z kromką razowego chleba i marynowanymi parówkami. Jest banalny w wykonaniu i przepyszny. Uwaga! BARDZO mocno czosnkowy:). Ja kupuję twarożek już zmielony. Z twarogiem niezmielonym to już nie to samo.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1007
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1131
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11574
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1007
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1131
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11574
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę, natkę pietruszki siekamy.
Wszystkie składniki mieszamy razem. Podajemy z chlebem.