Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie, tym razem chciałabym zaproponować przepis na pyszną pastę z czosnkiem niedźwiedzim i awokado. Czosnek niedźwiedzi jest bardzo zdrowy i warto go jeść gdy jest na niego sezon. Czosnek niedźwiedzi ma te same właściwości zdrowotne co zwykły czosnek, wspomaga nasz układ immunologiczny, trawienny oraz sercowo-naczyniowy...
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 55
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 55
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
Umyte i osuszone listki czosnku niedźwiedziego, drobno kroję i przekładam do miski. Szczypiorek, jajka i awokado również drobno kroję i dodaję do czosnku. Dodaję majonez, doprawiam solą, pieprzem i sokiem z cytryny, i dokładnie mieszam. Jeżeli pasta jest za sucha, to dodaję więcej majonezu - pasta jest gotowa.