Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze świeżych ogórków gruntowych możesz przygotować znakomity dip, który świetnie sprawdzi się jako dodatek do kotlecików z marchewki albo kaszy. Wystarczy zmiksować ze sobą wszystkie składniki i gotowe. Ważne, aby dip podawać schłodzony.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5268
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 101
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5268
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 101
Składniki
Ogórki umyj, osusz, obierz ze skórki i pokrój na mniejsze kawałki.
Do blendera wrzuć obrane ząbki czosnku i ogórki, zmiksuj przez chwilę. Następnie wlej ocet, oliwę, dodaj przyprawy i ponownie zmiksuj.
Gotowy dip przełóż do słoika, dodaj posiekany koperek i wszystko razem ze sobą wymieszaj.