Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa bułka tarta z pozostałych w naszym domu czerstwych resztek chleba i bułek wysuszona za pomocą piekarnika.
piekarnik,blaszka do pieczenia,tarka,robot kuchenny.
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 2213
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 121
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 2213
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 121
Składniki
Porada...... Pozostałe w naszym domu czerstwe kromki chleba lub bułki możemy wysuszyć na różne sposoby. Fajnym sposobem jest użycie piekarnika co przyśpiesza cały proces. Kawałki chleba i bułek rozkładamy na blaszce. Następnie wkładamy do piekarnika nagrzanego do 150°C i pieczemy do momentu aż chleb i bułki uzyskają złoty kolor. Scieramy na tarce lub używamy robota kuchennego. Domowa bułka tarta jest gotowa.