Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna, zdrowa nutella.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 738
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 151
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 738
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 151
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Orzechy laskowe pieczemy 6-8 minut w temperaturze 204 C.
Potrzyj je papierowym ręcznikiem, aby usunąć z nich skórki.
Mielimy w młynku orzechy na masę, a następnie dodajemy wszystkie pozostałe składniki i mieszamy tak długo, aż będzie gładka.