Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarmuż duszony z czosnkiem. Doskonały jako dodatek do dań rybnych.
Polecam.
Odsłon: 149
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 43
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 492
Polecam.
Odsłon: 149
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 43
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 492
Składniki
Jarmuż umyć i poszatkować na paski o szerokości około 1,5 cm.
Czosnek rozgnieść i wraz z jarmużem wrzucić do rondla z rozgrzanym olejem. Smażyć kilka minut, często mieszając.
Dodać szklankę wody i dusić pod przykryciem przez około 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Następnie zdjąć z płyty grzewczej, dodać sól oraz jogurt naturalny i wymieszać.