Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy wiemy, ze domowe potrawy są najlepsze. Dzisiaj wiec proponuje Wam najłatwiejszy przepis na domowy majonez, który zrobicie w ekspresowym tempie. Tańszy niż kupny i bez konserwantów.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 276
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 261
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 244
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 276
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 261
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 244
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Składniki
Wszystkie składniki na majonez przełożyć do wysokiego naczynia lub słoja i za pomoca ręcznego blendera, blendować do momentu połączenia się wszystkich składników i do momentu aż majonez zgęstnieje. Gotowy majonez przechowywać w zamkniętym, szczelnym naczyniu w lodowce. Gotowy majonez przechowywany w ten sposób powinien być zdatny do spożycia nawet do dwóch tygodni. Smacznego!