Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zależy Ci na czasie - grzanki na patelni przygotujesz szybko.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 34
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 34
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
Składniki
Chleb pokroić w kostkę. Masło roztopić na patelni, wrzucić pokrojony chleb i smażyć do zrumienienia często mieszając żeby się nie przypaliły.
Można je zrobić z dodatkiem przeróżnych ziół i przypraw. Ja polecam: oregano, bazylię, chili lub suszony czosnek.