Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Składniki
Pomidor umyć ,sparzyć we wrzątku ,obrać ze skórki ,miąższ pokroić w kostkę ,odrzucając pestki. Cebulę obrać ,opłukać i pokroić w drobną kostkę. Papryczkę chilli umyć ,usunąć nasiona ,posiekać. Awokado przekroić wzdłuż na połowy ,wypestkować. Miąższ awokado wyjąć ze skórki i włożyć do miski. Skropić sokiem z limonki i rozgnieść widelcem. Dodać pomidor ,cebulę ,chilli i kolendrę. Doprawić szczyptą kminku ,solą oraz pieprzem i wymieszać.