Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie ich jest proste, wymaga tylko trochę cierpliwości, za to efekt jest świetny i smaczny. Są doskonałą i aromatyczną jadalną ozdobą do deserów i tortów.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27478
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 167
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1217
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27478
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 167
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1217
Składniki
Listki i płatki oczyszczamy pędzelkiem. Każdy listek i płatek lekko smarujemy ubitym białkiem i posypujemy drobnym cukrem. Matę silikonową lub papier do pieczenia posypujemy cukrem i rozkładamy listki i płatki. Odstawiamy do wyschnięcia w przewiewnym i zacienionym miejscu na 24 godziny. Potem trzymamy w pudełku.