Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna do kotletów mielonych
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 49
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 49
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Kapustę siekamy, gotujemy aż będzie prawie miękka, odcedzamy. Cebulę kroimy w kosteczkę. Rozgrzewamy na patelni olej, podsmazamy cebulkę, dodajemy kapustę i przyprawy.
Podlewamy odrobiną bulionu (może być z kostki), dodajemy koncentrat pomidorowy, dusimy do zupełnej miękkości. Z masła i mąki robimy zasmażkę, dodajemy do kapusty i mieszamy. Podajemy na ciepło. Smacznego:)