Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem papryki, jabłek i ogórków meksykańskich jest bardzo smaczna i szybka do zrobienia.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 217
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 509
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13369
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 217
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 509
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13369
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć, poszatkować, wymieszać z przyprawą curry. Kukurydzę osączyć z zalewy. Ogórki meksykańskie umyć i pokroić wzdłuż na połówki. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w zapałkę. Obrane jabłko bez nasion zetrzeć na grubej tarce, skropić sokiem z cytryny. Umyty szczypiorek drobno posiekać.
Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski, oprószyć odrobiną soli i pieprzu, skropić oliwą i wymieszać.