Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poczujcie radość zasmażanej kapusty w kilka chwil.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 17
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 202
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 174
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 17
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 202
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 174
Składniki
Kapustę szatkujemy. Cebulę siekamy, szklimy przez chwilę na maśle, dodajemy kapustę, mieszamy i chwilę smażymy, zasypujemy mąką. Lekko podlewamy bulionem i przez chwilę, pod przykryciem, dusimy. Całość doprawiamy cytryną, solą oraz pieprzem. Podajemy z posiekanym koperkiem.