Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszona kapusta włoska z dodatkiem pieczarek i pomidorów idealna jako dodatek do dań głównych :)
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 94
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 201
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 94
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 201
Składniki
Pieczarki oczyścić i pokroić w plasterki. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Podsmażyć na patelni cebulę i pieczarki. Kapustę oczyścić i poszatkować a następnie ugotować do miękkości i odcedzić.Do kapusty dodać podsmażone pieczarki z cebulą oraz obrane i pokrojone w dużą kostkę pomidory.Wszytko wymieszać razem i dusić pod przykryciem ok 10 minut dodając majeranek,tymianek,koperek i resztę przypraw (ilość wg uznania) .Smacznego :)