Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na pyszną i delikatną kapustę. Dzięki wolnemu duszeniu jej na maśle wraz z pieczarkami i odpowiednimi przyprawami nabiera doskonałego smaku i aromatu.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 22
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 329
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 3970
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 22
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 329
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 3970
Składniki
Pieczarki pokrój na grube plastry. Kiszoną kapustę posiekaj na mniejsze porcje.
W garnku rozpuść masło, wrzuć pieczarki, oprósz solą i pieprzem. Podsmażaj przez 5 minut, po czym dodaj poszatkowaną kapustę wraz z liśćmi laurowymi i zielem angielskim.
Całość duś na niewielkim ogniu przez 2 godziny, od czasu do czasu mieszając. W razie potrzeby podlej odrobiną wody i dopraw do smaku.