Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska , lub dodatek do sosu.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9541
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 233
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 520
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9541
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 233
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 520
Składniki
Kalafior gotuję w lekko osolonej wodzie i studzę. Rozdrabniam widelcem , dodaję jajka , bułkę tartą . Doprawiam solą i pieprzem i dokładnie mieszam. Odstawiam na 10 minut.
Na patelni rozgrzewam olej .Masę nakładam łyżką na patelnię i lekko zgniatam. Smażę z obu stron delikatnie przewracając.