Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny, korzenny, pachnący ciasteczkami i świętami krem idealny do deserów, kanapek, naleśników :-)
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 525
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 190
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 127
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 15362
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 54
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 98
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 525
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 190
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 127
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 15362
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 54
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 98
Składniki
Ciastka wyłożyc na blachę, podpiec w temp. 150 stopni ok. 10 min. Lekko przestudzić, zmiksować w malakserze na piasek. W garnku podgrzać miód, cukier i mleko, do rozpuszczenia się cukru i miodu. Gorący płyn dodać do malaksera i zmiksować z ciasteczkami na jednolitą pastę. Posiekaną czekoladę umieścić w miseczce, zalać gorącą pastą, wymieszać do rozpuszczenia się czekolady. Na sam koniec dodać olej kokosowy, wymieszać. Przełożyć do wyparzonych słoiczków. Smacznego :-). P.s. Przepis zaczerpnięty z blogu Moje Wypieki