Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa pasta z awokado do chleba, która doskonale sprawdzi się na pożywne śniadanie lub sycącą kolację. Ciekawa alternatywa dla mięsnych smarowideł. Zawiera zdrowe tłuszcze wielonienasycone, które korzystnie wpływają na nasze zdrowie. Pasta ta doskonale sprawdzi się w diecie osób cierpiących na nadciśnienie lub miażdżycę.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6068
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 307
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6068
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 307
Składniki
Awokado rozkrój na pół, wyjmij pestkę, wydrąż miąższ i przełóż go do miski. Dodaj serek kanapkowy, sok z cytryny, oliwę, ksylitol i przyprawy. Składniki zblenduj na gładki krem.
Kremową pastę z awokado serwuj jako dodatek do pieczywa lub krakersów. Smacznego!