Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Praktycznie z 3 składników mamy bardzo dobra potrawę, która również można wykorzystać jako dodatkowa potrawa na stół świąteczny, nie zawsze musi być z mięsem .
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9401
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 226
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 508
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9401
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 226
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 508
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę, przesmażamy na rozgrzanym oleju.
Cebulę obieramy oraz drobno kroimy po czym przekładamy do kiełbasy. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie.
Paprykę konserwową kroimy w paseczki i dodajemy do kiełbasy
Fasolkę po ugotowaniu dokładamy również do kiełbasy.
Dodajemy pomidory z puszki
Koncentrat pomidorowy i doprawiamy przyprawami : solą i chili
2 łyżki mąki rozrabiamy w zimnej wodzie i zagęszczamy leczo Danie gotowe. Smacznego.