Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo prosta w przygotowaniu masa śmietanowa z mascarpone, idealna do przełożenia różnych ciast i tortu.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 179
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 179
Składniki
Do wysokiego naczynia włóż dobrze schłodzoną śmietanę, chwilę ubij i dodaj cukier puder wymieszany ze śmietan-fix.
Ubijaj do uzyskania odpowiedniej konsystencji, nie ubijaj zbyt długo wystarcza 3-4 minuty żeby nie „przebić „ śmietany, dodaj serki i pastę waniliową i wymieszaj do połączenia składników.
Masa jest bardzo sztywna i idealna do różnych ciast, tortów czy deserów.