Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna pasta na chleb, szybkie i łatwe przygotowanie. Smakuje jak metka.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 36
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 222
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 310
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 36
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 222
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 310
Składniki
Boczek kroimy w dużą kostkę i mielimy razem z cebulą przez sitko 3-4 mm.
Zmielony boczek z cebulą polewamy łyżką oliwy z oliwek i wyrabiamy, dobrze wyrobiona pasta lepiej się smaruje na chlebie. Każdy może sobie doprawić do smaku ulubionymi ziołami. Przechowujemy w lodówce, miseczkę z pastą przykrywamy folią i w ten sposób umieszczamy do lodówki żeby zapachu w lodówce nie było. Smacznego !!!