Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria z ogórków gruntowych to tradycyjna sałatka do obiadu i smaczny dodatek do młodych ziemniaczków. Można ja przygotować ze śmietaną lub z jogurtem naturalnym. Ogórki można zetrzeć na tarce o dużych oczkach lub pokroić w plastry jak kto woli.
miska, tarka , obieraczka, nóź,
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 191
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 155
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 191
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 155
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Składniki
Koperek po opłukaniu i osuszeniu posiekać. Ogórki obrać ze skóry i pokroić w plastry przełożyć do miski dodać posiekany koperek, sok z cytryny, doprawić do smaku solą i na koniec połączyć ze śmietaną wymieszaną z cukrem. Po dokładnym wymieszaniu włożyć do lodówki w celu schłodzenia. Smacznego.
Przygotowanie składników.
Mizeria gotowa do podania.