Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam kapustę pod każdą postacią, w takiej, wegańskiej wersji jest pysznym dodatkiem do mięsnego dania, może być też samodzielnym daniem
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 521
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 183
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 125
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 15055
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 53
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 521
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 183
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 125
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 15055
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 53
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 91
Składniki
1. kapustę drobno posiekać, zalać wodą, zagotować, odcedzić, 2. selera i marchew zetrzeć na grubej tarce, cebulę i pora pokroic, pomidory obrać ze skóry, pokroić, dodać wszystko do kapusty, wlać 1-2 łyżki oleju, podlać gorąca wodą, doprawić ziarenkami smaku i sola, dusić na małym ogniu, gdy kapusta bedzie prawie miękka, dodac koncentrat, posiekana natkę, doprawić do smaku, dusic jeszcze kilka minut, smacznego