Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny, lekko pikantny dodatek do obiadu. Jest tak smaczna , że można zjeść ją samą. Polecam.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 150
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 447
Polecam.
Odsłon: 617
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 150
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 447
Polecam.
Odsłon: 617
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Pomidory umyć i pokroić na drobne plasterki. Koperek umyć i również pokroić. Wszystkie wymienione warzywa dać do garnka. Dolać wody. Gotować z przyprawami i kminkiem jakieś 30 minut. Cebulę i papryczkę chili drobno pokroić i zeszklić na patelni na oleju. Po ugotowaniu wodę odcedzić. Do kapusty dodać zawartość patelni. Skropić sokiem z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszać.