Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
opcjonalnie tarka z grubym oczkiem
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 184
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 329
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 617
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 184
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 329
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 617
Składniki
Pokrojoną kapustę w kostkę obsmaża się na smalcu, gdy prawie będzie gotowa dodaje się posiekany czosnek. Gdy zacznie ładnie pachnieć dodaje się pomidory starte na tarce- przekrawa się na pół i ściera na tarce na grubym oczku. Oczywiście można użyć pomidorów z puszki bez skóry. Teraz wystarczy poddusić kapustę do miękkości pod przykryciem i doprawić solą i pieprzem. Po wyłączeniu ognia dodaje się posiekany koperek.
Smacznego :)