Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus z jabłek papierówek to idealny dodatek do naleśników, ciast i różnych deserów można go wykorzystać od razu lub zapasteryzować w słoiki .
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 122
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 122
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Jabłka obierz i pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Włóż do garnka z grubym dnem w razie potrzeby podłej kilkoma łyżkami wody dodaj sok z cytryny , duś około 15 minut, dodaj cukier i cynamon do smaku .
Mus możesz wykorzystać od razu lub przełożyć do słoików i pasteryzować około 15 minut .