Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poznajcie prosty patent na kremową pastę jajeczną. Wystarczy, że część białek zetrzecie na tarce o małych oczkach, a żółtka wkruszycie. Oczywiście nie możecie zapomnieć o idealnych proporcjach majonezu i musztardy – na każdą łyżkę majonezu przypada łyżeczka musztardy. Pasta będzie smakować jeszcze lepiej, jeśli dodacie do niej posiekany szczypiorek
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 91
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13718
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 35
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 10
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 64
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 178
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 91
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13718
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 35
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 10
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 64
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 178
Składniki
Jajka ugotuj na twardo w lekko osolonej wodzie (powinny być gotowe po 8 minutach). Następnie obierz i przekrój na pół.
Wydrąż żółtka i odłóż na bok. 2 białka jajka zetrzyj na tarce o małych oczkach, pozostałe 2 na dużych oczkach.
W miseczce wymieszaj ze sobą majonez, musztardę i przyprawy.
Do większej miski przełóż białka, wkrusz żółtka i dodaj mieszankę majonezowo-musztardową. Wszystko dokładnie wymieszaj.